• myMPlists
  • Βοήθεια
  • Σύνδεση
    • GR
    • EN
    • RU

Ποιοι είμαστε
MP ILLUMINATION – MARINOS PATRIKIOS, ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή αρχιτεκτονικών φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Λειτουργώντας από το 1973, η επιτυχημένη πρόοδος της εταιρείας έγκειται στην άριστη γνώση της τεχνολογίας φωτισμού, της χρήσης υψηλής τεχνολογίας, της εφαρμογής προτύπων ασφαλείας και του σύγχρονου αισθητικού σχεδιασμού.

Στην MP ILLUMINATION σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αρχιτεκτονικά φωτιστικά ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις και τεχνολογικά επιτεύγματα.
Οι συνεργάτες-προμηθευτές μας είναι ηγέτες της διεθνούς αγοράς και διαμορφωτές των τάσεων στο φωτισμό, ενώ οι πελάτες μας είναι εταιρείες αρχιτεκτονικής και μηχανικοί αναγνωρισμένοι διεθνώς.
Η γραμμή παραγωγής μας αποτελείται από περισσότερες από δεκαπέντε κατηγορίες που καλύπτουν την πλήρη γκάμα φωτιστικών για εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους και είναι ιδανικά για κάθε απαιτητική εφαρμογή, όπως γραφεία εταιρειών, εμπορικά κέντρα, μουσεία, αεροδρόμια, νοσοκομεία, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, μοντέρνα κατοικίες, δημόσιους χώρους, δρόμους, πλοία, εργοστάσια.
Τα κεντρικά γραφεία, ο εκθεσιακός χώρος και το εργοστάσιο της εταιρείας μας βρίσκονται στην Αθήνα, στη Βιομηχανική περιοχή Σκαραμαγκά, δίπλα στα ναυπηγεία, σε ιδιόκτητους χώρους 7.000μ².

 

Το παρόν και το μέλλον

Η αποστολή της εταιρείας μας ήταν πάντα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού για οποιοδήποτε χώρο, ακολουθώντας τις αισθητικές ανάγκες και την τεχνολογική πρόοδο και εστιάζοντας στην ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Ξεκινώντας από την ελληνική αγορά, η MP ILLUMINATION δημιούργησε ένα δίκτυο χονδρικών πωλήσεων με πολλούς σημαντικούς πελάτες, όπως καταστήματα χονδρικής πώλησης , αρχιτέκτονες & τεχνικές εταιρείες σε όλη τη χώρα.

Με την πάροδο των ετών, η εταιρεία έχει επεκτείνει σταδιακά τις δραστηριότητές της σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ισχυρές επιχειρηματικές σχέσεις με πολλούς εισαγωγείς και σχεδιαστές φωτισμού, έχοντας καταφέρει να είναι στη λίστα των εγκεκριμένων κατασκευαστών σε πολλά σημαντικά έργα φωτισμού παγκοσμίως.

Οι αξίες και τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα:
Μετά από 45 χρόνια εργασίας συνειδητοποιήσαμε ότι το κλειδί της επιτυχίας βασίζεται σε μερικές σημαντικές αξίες όπως ο επαγγελματισμός, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η ευελιξία, η εξυπηρέτηση και η ταχύτητα.
Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε αυτές τις αξίες οι οποίες μας οδήγησαν στη δημιουργία ισχυρών συνεργασιών με τα χρόνια.

100% ελληνικά προϊόντα

Όλη παραγωγή μας πραγματοποιείται στους ιδιόκτητους χώρους μας στην Αθήνα, στην περιοχή του Σκαραμαγκά, υπό τη συνεχή επίβλεψη της διοίκησης: από την κατασκευή και τη συναρμολόγηση έως την καλωδίωση και τον τελικό έλεγχο.

Δεν συναρμολογούμε μόνο τα φωτιστικά, αλλά πραγματοποιούμε ολόκληρη τη διαδικασία από τα στάδια της σύλληψης και του σχεδιασμού μέχρι τη διαδικασία κατασκευής σε κάθε της βήμα.

Αυτό μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε φωτιστικά με άριστα πρότυπα ποιότητας, ένα από τα πιο ισχυρά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα στη διεθνή αγορά.

Σχεδιασμός

 

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη νέων συλλογών της MPILLUMINATION εμπνέονται από τις τάσεις της αρχιτεκτονικής και την πρόοδο της τεχνολογίας και βασίζονται στις ανάγκες της διεθνούς αγοράς.

Ο σχεδιασμός κάθε νέου προϊόντος συνδυάζει το σχήμα, το υλικό, τη λειτουργικότητα, την ευελιξία και την τεχνολογία που απαιτείται με στόχο τη δημιουργία ενός άρτιου αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματος.

 

Ποιότητα

Σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τις αυστηρότερες παραμέτρους ποιότητας, για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται για να υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των πελατών.

Κάθε βήμα στη διαδικασία παραγωγής έχει μια διαδικασία ρουτίνας ποιότητας, που καλύπτει τόσο τον ποιοτικό έλεγχο του προϊόντος όσο και τις δοκιμές λειτουργίας.
Ως εκ τούτου, κάθε προϊόν που φεύγει από την MPILLUMINATION, έχει ελεγχθεί και δοκιμαστεί διεξοδικά, με αποτέλεσμα τη μέγιστη απόδοση και λειτουργία.

Όλα τα φωτιστικά μας κατασκευάζονται, ελέγχονται σύμφωνα με το γενικό πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για φωτιστικά EN-60598 και φέρουν σήμανση CE στο σώμα τους και στα κουτιά συσκευασίας τους.

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της παραγωγής, η τεχνική μας ομάδα, έχει σκοπό να αναπτύξει φωτιστικά άριστης ποιότητας που συνδυάζουν υψηλούς ρυθμούς απόδοσης, εξοικονόμηση ενέργειας και μακροχρόνια πρότυπα ζωής.
Γι’αυτό , συνεργαζόμαστε μόνο με τους ηγέτες της βιομηχανίας στην προμήθεια πρώτων υλών και αξεσουάρ φωτισμού.

Εκτεταμένη εγγύηση

Η τυπική εγγύηση για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων MPILLLUMINATION μπορεί να παραταθεί έως και 5 χρόνια, κατόπιν αιτήματος για ειδικά έργα.
Η επέκταση αυτή είναι εφικτή λόγω της χρήσης εξαρτημάτων όπως cob led και led drivers από κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως σε ποιότητα , αλλά και λόγω της προσοχής που δίδεται από εμάς στα συστήματα ψύξης των φωτιστικών, καθώς και στον ποιοτικό έλεγχο.

 

Ταχύτητα & ευελιξία

Η εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας μας είναι εξαιρετικά γρήγορη και ευέλικτη με προσωπική φροντίδα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.
Χρησιμοποιώντας την εμπειρία μας και την επένδυσή μας στην τεχνολογία και τον μηχανολογικό εξοπλισμό , το τμήμα πωλήσεών ς, σε συνεργασία με το τμήμα παραγωγής & logistics , μπορούν να επιτύχουν πολύ γρήγορους χρόνους παράδοσης που κυμαίνονται από μερικές ημέρες για μικρά έργα , έως και μερικές εβδομάδες για μεγαλύτερα.

Οικολογική συνείδηση

H MP ILLUMINATION προωθεί την οικολογική της συνείδηση και επενδύει στις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας .

Η MP είναι μέτοχος της ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ ,η οποία είναι εταιρεία ανακύκλωσης για φωτιστικά εγκεκριμένα από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Η πρωταρχική μας αρχή είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη φωτισμού με
εξαρτήματα υψηλών προδιαγραφών ποιότητας που ενσωματώνουν
λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας και τελευταίες τεχνολογίες LED,
με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και την προώθηση της προστασίας του περιβάλλοντος

Loading...