Από το 1973 η MP ILLUMINATION – ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ σχεδιάζει, κατασκευάζει και παράγει φωτιστικά σώματα αρχιτεκτονικού φωτισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για την ενσωμάτωσή τους σε οικιστικά, εμπορικά και επαγγελματικά περιβάλλοντα. Πιστοποιημένη με ISO 9001 από την DQS Γερμανίας για το σύστημα διαδικασιών διαχείρισης ποιότητας και εσωτερικής οργάνωσης, η εταιρεία υπερκαλύπτει όλες τις απαιτήσεις αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και αναδόχων έργων.

Τα φωτιστικά σώματα περιλαμβάνουν μέρη και εξαρτήματα επιλεγμένων πιστοποιημένων προμηθευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η κατασκευή και η συναρμολόγησή τους εκτελείται στην κάθετη μονάδα της MP ILLUMINATION – ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ στην Ελλάδα, σε ιδιόκτητες τεχνικές εγκαταστάσεις πλαισιωμένες με in-house Τμήμα Σχεδιασμού, Τμήμα R&D, Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας και Τομέα Δοκιμών & Διαδικασιών Παραγωγής φωτιστικών σωμάτων.

Τα φωτιστικά σώματα της MP ILLUMINATION – ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ελέγχονται και δοκιμάζονται σύμφωνα με το γενικό πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορά στα εξαρτήματα φωτισμού EN-60598 και φέρουν το σήμα CE στο σώμα και στη συσκευασία τους. Οι δοκιμές για την ασφάλειά τους γίνονται στα εργαστήρια δοκιμών του ΕΛΟΤ και άλλων πιστοποιημένων εργαστηρίων.

Η επιτυχημένη πορεία της MP ILLUMINATION – ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ δεν οφείλεται μονάχα στην άριστη γνώση της τεχνολογίας φωτισμού, στη σύγχρονη αισθητική σχεδιασμού και στη χρήση υψηλής τεχνολογίας απόδοσης και προτύπων ασφαλείας, αλλά και στην πολυετή πείρα του ανθρώπινου δυναμικού της.

Διαθέτοντας την γκάμα προϊόντων, τη γνώση και τη δημιουργική φαντασία ώστε να υπηρετεί άριστα και να αναδεικνύει στο έπακρο τις λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες του έργου σας, η MP ILLUMINATION – ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ προσφέρει την τέλεια λύση για μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, εξοχικά, μονάδες κατοικιών, κατασκηνώσεις, ξενοδοχεία, γραφεία, κτήρια, νοσοκομεία, αεροδρόμια, καθώς και για εξωτερικούς πράσινους χώρους έργων μικρής ή μεγάλης ανάπτυξης. Επιπροσθέτως, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα υπηρεσιών OEM για παραγωγή φωτιστικών ειδικού φωτισμού σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Η MP ILLUMINATION – ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ προωθεί την οικολογική συνείδηση, επενδύει σε τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και είναι μέτοχος του εγκεκριμένου από το ΥΠΕΚΑ σύγχρονου συλλογικού συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων φωτιστικών, λαμπτήρων και μικροσυσκευών ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στεγάζονται στον Πειραιά (Λεωφ. Χατζηκυριακού 8).
Το εργοστάσιο και ο εκθεσιακός χώρος βρίσκονται στη ΒΙ.ΠΕ. Σκαραμαγκά (Πενταγιών & Τρίτωνος), πολύ κοντά στα ναυπηγεία, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 7.000 m².